Dag Til Dag Levering
Danmarks største udvalg
4,6 Stjerner Pa Trustpilot
[rank_math_breadcrumb]

Bland selv slik København hos Laberlarven

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi danskere er et slikglad folkefærd. Måske har du prøvet at gå hele vejen ned i butikken eller kiosken, men skuffet komme hjem tomhændet eller med en helt anden slags slik, end det du havde mest lyst til.

Hos LaberLarven kan du få leveret bland selv slik i København og flere byer lige til din dør. Vi har over 275 varianter af slik, så du er garanteret at finde præcis det slik, som du elsker mest.

På vores hjemmeside kan du gå på opdagelse i vores brede udvalg af bland selv slik. Vi leverer i flere byer, og du kan nemt og hurtigt få bragt bland selv slik i København til dit hjem. Køb dit næste fredagsslik eller slik til sociale arrangementer hos LaberLarven. Bestil slik til døren med LaberLarven.

  • Bestil inden kl. 11.00, og få leveret samme dag med Burd.
  • +275 kvalitetsvarianter.
  • +35.000 glade kunder.

Sammedags-levering med Burd i København

Som noget helt nyt, kan du nu få sammedags-levering på dit bland selv slik i København, hvis du bestiller med Burd. Det eneste du skal gøre, er at bestille inden kl. 11.00, så kan du allerede få leveret dit bland selv slik samme aften i tidsrummet 18.00 – 22.00 med Burd, og så kun for 39 DKK.

Og ellers, så tilbyder vi som standard 1-2 dages levering med DAO i hele Danmark. Vi sender alle ugens dage, og hvis du bestiller inden kl. 14.00, så afsender vi din ordre allerede samme dag!

Sådan bestiller du bland selv slik

Føler du dig næsten klar til at sammensætte drømmeposen, og få leveret lækkert bland selv slik i København direkte til din dør, men mangler måske lidt introduktion?

Det fungerer således, at under vores bland selv side hvor du bygger din pose ser du vores udvalg på mere end 275 forskellige varianter. Når du klikker på et produkt, så lægger vi automatisk 30 gram af det valgte slik i din slikpose. Nederst på siden kan du nemt følge med i både vægt og pris på dit køb.

En pose skal minimum bestå af 240g, og dem kan du bygge lige så mange af som du vil. Du kan for hver pose følge både vægt og pris i bunden på dit køb. Når du har købt for 99 kroner, så kan du afslutte din ordre, og glæde dig til at få bragt slik til døren.

Giv et digitalt gavekort til den, du holder af

Hos LaberLarven kan du købe et digitalt gavekort til bland selv slik online. Du bestemmer selv beløbet på gavekortet. Vi sender det digitalt til dig, så du har mulighed for at tilføje din egen personlige og kærlige hilsen på kortet. Gavekortet kan bruges i op til to år. Kender du en, som elsker slik og søde sager? Så er et gavekort til LaberLarven en god ide til gave.

Bland selv slik til enhver smag og lejlighed

Vores online slikudvalg rummer mere end 275 forskellige slikvarianter. På siden har vi gjort det overskueligt for dig som kunde ved at dele slikket op i kategorier. Så hvad enten du er til brio-karameller, abc-lakrids, skipper skrå eller chili-vingummi, så har vi helt sikkert netop det slik, du søger efter.

Skal du bruge slikket til en børnefest eller temafest, så er der også rig mulighed for at finde billigt slik til de lejligheder. Er det halloween, kan du med fordel se vores dracula-tænder, hugorme eller blodrøde øjne.

Bland selv slik online uden dårlig samvittighed

Har du et ønske om en sundere hverdag, men svært ved at opgive tanken om slik? Så finder du et udvalg af sukkerfrit slik hos Laberlarven. Du kan nyde en aften med din slikpose og en god samvittighed. Vi har både vingummi, lakrids og surt slik helt uden sukker.

Fortæl os om din oplevelse

Vi lever af glade kunder. Derfor bliver vi altid glade for feedback, hvad enten det er ris eller ros. Vi sætter enormt meget pris på anmeldelser om oplevelsen, så vi fortsat kan sikre, at vores kunder er tilfredse og ønsker at bruge vores ydelse en anden gang.

Hos LaberLarven er vi transparente, så du kan altid spørge os om alt lige fra bland selv slik-udvalg, hygiejneregler, udbringning eller andre ting. Skriv til os på vores chat, som du finder på hjemmesiden. Her sidder vores kompetente medarbejdere klar til at svare på alle dine spørgsmål inden for åbningstiden.

Har du handlet ved os før? Så hjælp os med en anmeldelse af din oplevelse. Det kan du gøre på linket her: Trustpilot

Slik til firmafesten eller fredagsbaren

Hos Laberlarven er vi stolte over, at rigtig mange erhvervskunder vælger os til at levere slik til sociale arrangementer på arbejdspladsen. Står du og mangler snacks til den næste firmafest, slikposer sendt afsted til medarbejderne eller slik til fredagsbaren? Så har vi flere forskellige valgmuligheder.

Vi kan både pakke individuelle poser til medarbejderne som enten leveres direkte til virksomheden eller som sendes ud til de enkelte medarbejdere adresse eller også, så har vi mere end 200 forskellige slikkasser med masser af slik, så i selv kan samle et mindre udvalg, og i dermed ikke løber tør for søde sager.

Du kan vælge mellem vidt forskellige populære slikvarianter i kategorier lige fra chokolade, lakrids, vingummi, skum og mange, mange flere. Slikkasserne er store, så det er oplagt, at bestille til sociale arrangementer med flere deltagere. Det eneste du skal gøre, er at vælge den eller de slikkasser, som du ønsker. Så leverer vi lige til døren eller til den nærmeste pakkeboks. Det er en nem og økonomisk løsning, som helt sikkert vil falde i god jord hos medarbejdere og andre deltagere.

Slikkasserne er også oplagte til foreninger og klubber, så børn og unge ikke løber tør for søde sager. Find lækkert kvalitetsslik online hos Laberlarven.