Dag Til Dag Levering
Danmarks største udvalg
4,6 Stjerner Pa Trustpilot
[rank_math_breadcrumb]

Bland selv slik online hos Laberlarven

Trangen til noget sødt kommer over os alle fra tid til anden. Måske skal du holde filmaften med familien, eller måske har det været en lang dag på job, og nu er du ved at gå sukkerkold. Uanset årsagen, så hjælper slik altid på humøret. Det er bare ikke altid, at vi orker at tage turen hele vejen ned i supermarkedet for at slukke vores sukkertørst. Værre er det, hvis du skuffet må konstatere, at butikken ikke har det bland selv slik, du leder efter.

Hos Laberlarven kan vi tilfredsstille din lyst til slik, uden at du overhovedet behøver at rejse dig fra sofaen. Vi har et stort udvalg af bland selv slik online. Med mere end 275 forskellige slikvariationer er du helt sikker på at finde dit yndlingsslik online.

  • Bestil inden kl. 15.00, og få leveret samme dag.
  • +275 kvalitetsvarianter
  • Orci in sit morbi dignissim metus diam arcu pretium.

Levering lige til din dør

Hos Laberlarven bringer vi slik ud i hele Danmark. Med en leveringstid på en til to dage får du hurtigt dit yndlingsslik bragt lige til døren. Bestiller du inden klokken 14, sender vi slikket samme dag. Det eneste, du skal gøre, er at vælge det bland selv-slik online, du har lyst til. Du skal købe for minimum 99 kroner, før vi kan gennemføre dit køb. Hvis du er typen, der nyder lidt slik ad gangen, så har du bare slik til længere tid. Med en pose slik derhjemme undgår du usunde og dyre impulskøb i butikken.

Fokus på høj hygiejne

Vi er klar over, at hygiejnen ikke altid er i centrum i fysiske butikker og kiosker. Det kan du til gengæld være sikker på, at den er hos Laberlarven. Vi sørger for, at vores medarbejdere overholder vores strenge krav til hygiejne. Det betyder, at vi altid bruger sprit og handsker, når vi pakker slikket i de barrieretætte lynlåsposer. Derefter pakker vi poserne i farvede kasser med biologisk nedbrydelig packing peanuts med eget logo på. Til sidst bliver de leveret direkte til din hoveddør.

Slik til fødselsdage og temafester

Hos Laberlarven finder du over 200 forskellige slikkasser og hele syv forskellige slikposer, som vi har blandet for dig. Det er oplagt til børnefødselsdagen, konfirmationen eller andre særlige lejligheder, så du slipper for at bruge ekstra lang tid på at finde slik, der falder i de fleste gæsters smag. Med slikkasser løber du heller ikke tør for slik til festen.

Skal du holde temafest, er det også oplagt at gå på opdagelse i vores univers af bland selv-slik. Her finder du alt fra giftige edderkopper, slanger til Dracula-tænder. Et hit hos børnene til halloween eller fastelavn.

Kender du en slikelsker?

Så kan du købe et digitalt gavekort til bland selv-slik online hos Laberlarven. Du kan vælge mellem fire forskellige gavekort på 100, 200, 300 eller 400 kroner. Gavekortet har en gyldighedsperiode på hele to år, så vedkommende kan få glæde af gavekortet i lang tid. Vi sender gavekortet digitalt og efterlader plads til en sød og personlig hilsen fra dig.

Bland selv slik online til enhver smag

Hos Laberlarven finder du et kæmpe udvalg af bland selv slik. Vi har samlet udvalget i kategorier, så du nemt får et overblik, når du besøger siden. Du finder chokolade, vingummier, karamel og mange flere kategorier. Det gør det nemt at finde netop dét slik, du og resten af familien ønsker. Er du, familien eller vennerne ikke fan af det samme slik? Så sætter vi navn på posen, så I hurtigt kan finde ud af, hvem der skal have hvad.

Bland selv slik online uden dårlig samvittighed

Har du et ønske om en sundere hverdag, men svært ved at opgive tanken om slik? Så finder du et udvalg af sukkerfrit slik hos Laberlarven. Du kan nyde en aften med din slikpose og en god samvittighed. Vi har både vingummi, lakrids og surt slik helt uden sukker.

Din mening er vigtig for os

Laberlarven er skabt med et formål om at give danskerne en god og nem oplevelse, når det er tid til bland selv-slik. Vi ønsker, at danskerne får et større udvalg af kvalitetsslik, og at det skal være nemt og bekvemt. Vi lever af tilfredse kunder, som er glade for den service, vi tilbyder. Derfor er din mening vigtig for os, og vi tager hjertens gerne imod både forslag til forbedringer eller ros.

Har du spørgsmål til vores udvalg af bland selv-slik online eller andre ting? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os på vores hjemmeside laberlarven.dk. Du finder vores chat nede i højre side. Her sidder vores medarbejdere i åbningstiden klar til at svare på dine spørgsmål inden for få minutter.