Haribo

Click Mix 2,4kg

384,00 kr

Ingen varianter valgt endnu

Vægt: 0 gram

Pris: 0.00 kr

Haribo – Click Mix

 

Click Mix er løsningen for dig, der aldrig kan vælge, eller bare har en sød tand, som skifter smag efter behag. I Click Mix har Haribo nemlig samlet alle klassikerne: Guldbamser, Labre Larver, spejlæg og mange andre, så du har muligheden for at finde lige præcis det mix, der siger ”click” i DIN mund.

 

Og med hele 2,4 kg, er mulighederne uendelige. Skal du nøjes med Labre Larver, og lade børnene om Spejlæggene? Eller vælge den dristige løsning med en sandwich af Pesetos og Lakridskringler? Eller simpelthen bare lukke øjnene og se hvad lykken bringer?

 

Valget er dit, men pas på – med miniatureudgaver af alle Haribos favoritter, kræver det mere end en håndfuld at finde den rigtige formel i Click Mix´ utallige muligheder!

Yderligere information

Vægt 2.4 kg

Ingredienser

Allergener: Svinegelatine Vingummi, lakrids og skum. Ingredienser: Glucosesirup, sukker, gelatine, dextrose, rålakrids, surhedsregulerende middel (citronsyre), aroma (ammoniumchlorid m.m.), frugtsaft af koncentrat (æble, appelsin, citron, jordbær, hindbær, ananas), farve (curcumin, carmin, chlorophyllin-kobber-kompleks, vegetabilsk kul), karamelliseret sukker, salt, vegetabilsk olie, overfladebehandlingsmiddel (bivoks, carnaubavoks).

Næringsværdi / 100g

Næringsværdi / 100g

Energi 1797 kJ/ 417 kcal kcal
Fedt 16 g
- Heraf mættet 9,5 g
Kulhydrat g
- Heraf sukkerarter 56 g
Protein 4,5 g
Salt 0,13 g