Dag Til Dag Levering
Danmarks største udvalg
4,6 Stjerner Pa Trustpilot

Færdigblandede slikposer

Er du til de søde vingummier? Er du til det salte lakrids? Eller skal du have en slikpose med alle favoritterne? Her på siden har vi gjort det nemt for dig at vælge netop den slik-variant, som du ikke kan få nok af.

Vi har 14 forskellige slikposer med forskelligt slik, så du kan vælge netop det, som du kan lide. Du kan forkæle dig selv, eller en du holder af, med helt op til 2 kg af hver pose.

Færdigblandede slikposer – Perfekte til weekendhyggen

Når weekenden rammer, og man bare har lyst til at bruge sin aften foran tv’et, passer slikposer helt perfekt. Med dine favoritter i slikposen, kan aftenen bare komme an. Vores udvalg bredt, og derfor tror vi også på, at vi har en slikpose, som passer til dine præferencer.

Posernen kommer i halvkilos-intervaller fra 0,5 kg – 2 kg. På den måde har du også stor valgfrihed i forhold til, hvor lang tid slikken skal holde.

Hvis du er nysgerrig på, præcist hvad de forskellige poser indeholder, kan du trygt regne med, at indholdet af de forskellige poser er detaljeret beskrevet, når du klikker ind på poserne.

Hvis du er slik- eller snack-sulten, men gerne selv vil bestemme posernes indhold, har vi også gode bland selv muligheder. Hvis du er til nødder, har vi et stort udvalg af bland selv nødder, og hvis du er til bland selv slik har vi både et stort udvalg af sukkerfrit og sukkerholdigt bland selv slik.

Altid hurtig levering på dine slikposer

Når du køber slikposer, eller andre lækre sager, hos LaberLarven, kan du altid være sikker på hurtig levering. Vi leverer til hele Danmark, og altid indenfor 1-2 dage. Hvis du bestiller inden kl. 16.00, sender vi din ordre afsted samme dag, og hvis du bor i enten København, Aarhus eller Odense, og bestiller inden kl. 11.00, kan vi sørge for, at du har dine søde sager samme dag.

Vi går meget op i, at alle vores kunder er 100% tilfredse, når de handler hos LaberLarven. Derfor glæder det os at se, at vi har en fremragende rating på Trustpilot.

Hvis du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på [email protected] eller +45 25 29 99 90